Senior: Årsbeste på hjemmebane

Robin Pettersen ble dagens mann på Idrett fredag. Eide/Omgen ble sendt hjem med null poeng, og fire baklengs. Alle målene ble scoret av Pettersen!

Robin PettersenA-laget leverte en førsteomgang opp mot årsbeste i kveld på KGB. Eide hadde knapt nok en målsjanse i første.

De fire bak, Ståle, Stian, Martin og Daniel, leverte en kamp som absolutt fortjener og nevnes.
Mener så absolutt det luktet en divisjon eller to høyere i lange perioder her.

Det skulle ta litt tid før vi kunne feire det første målet, men ventetiden var på ingen måte kjedelig! Vi spillte oss til store sjanser gjennom hurtig en og to-touch spill fra første spark på ballen. Aggresive i duellene, hissige på andreball, det var vilje i hele laget. At det stod 0-0 etter 20 minutter virket utrolig.

Vi foretok dagens første bytte etter ca 20-25 minutter. Inn kom en opplagt og sulten Robin Pettersen. Han fortsatte samme gode spor som Kjartan, men med en vesentlig forskjell, han satte sjansene!

Robin tegnet seg like godt for alle av dagens 4 fulltreffere før han ble byttet ut igjen mot slutten av andre omgang. Vi satte ytterligere 2 baller i nettet i løpet av kampen, en i første og en i andre, men det ble desverre ved begge anledninger vinket for offside.

Eide fikk sin redusering like før slutt på en døball.Det ble slått inn fra hjørnet av 16 mot bakerste stolpe, ballen ble headet i mål.  Dette var en meget god prestasjon av Eidespilleren, ingen feil fra vår side!

Vi byttet en del spillere utover i andre omgang, mistet noe rytme i spillet men fortsatte å trykke på. Det ble målsjanser ut av det for flere spillere, men ballen ville ikke inn i nettet bak Eidekeeperen flere ganger denne kvelden.

Hele laget vant, men dagens mann heter Robin Pettersen!