Senior: Overbevisende borteseier

CFK lagbilde - kompr..JPG

Godt angrepsspill og mål fra uventet hold på Ekkobanen!

Årets andre borteseier ble dradd i land borte mot Ekko/Aureosen fredag kveld. Kampen var i realiteten avgjort etter 45 spilte minutter. Vi ledet da 4-0 etter å ha valset over hjemmelaget etter alle kunstens regler. En meget god omgang!

Vi startet med Tommy i buret, backfireren besto av Daniel, Arve, Stian og Martin mens William, Per Magne, Kjartan og John Magne spilte på midten. Ola Lian og Lars startet på topp. Rolf Rødahl kom inn for John Magne i pausen og leverte nok en god kamp.

John Magne spilte sin første kamp for året og var involvert i mye i første omgang.  Han fikk også æren av å score mål i debuten. Han ble spilt fri for åpent mål av William og gjorde ingen feil. Før dette hadde Kjartan sendt oss i ledelsen med et godt langsskudd.

Med 2-0 i lomma og et enormt spillemessig overtak så det veldig lyst ut. Stian og Arve ryddet unna det som kom fra Ekko/Aureosen og Per Magne balanserte godt på midten slik at vi fikk sendt opp backene i angrep hver gang vi hadde sjansen. Etter dette var det fullstendig overkjøring. Tre avslutninger i treverket og mange god tilløp. Vi trengte imidlertid hjelp fra Ekko for å få 3-0. En stor misforståelse mellom midstopper og keeper sørget for 3-0. 4-0 ble satt inn Lobbekongen Williams. Etter å ha vunnet en andreball på 20 meter ble ballen plassert frekt over keeper og i mål.

Andre omgang var ikke mye å skryte av. Kampen bar preg av å være avgjort. Ekko reduserte til 4-1 etter et fint angrep, mens Daniel kronet et fint raid med å rulle ballen i mål fra spiss vinkel.

Vi tar med oss en god førsteomgang og bygger videre på den - dette skal sørge for at det blir 3 nye poeng borte mot Bryn 2 neste helg!