Junior: Uavgjort mot Dahle

Mathias Aakvik, junior, g16

Våre juniorer leverte en meget god kamp hjemme mot Dahle onsdagskveld. Dessverre ble det kun ett poeng, etter at laget ledet to ganger....

G16_MathiasMed vårens bitre bortetap friskt i minne, var det et revansjesugent CFK-lag som entret nye Idrett i ufyselig vær onsdagskveld. To ganger tok vi ledelsen, men begge gangene kom Dahle tilbake og utlignet.

Dagens første mål stod Arne Martin Fossland før, nærmest på egenhånd. Et flott raid på venstresiden endte med at ballen smøg seg inn på nærmeste stolpe. En flott scoring av tustningen. Så langt i kampen hadde vi full kontroll defensivt, og slapp ikke Dahle til med noe som helst. Så, noen sekunders uoppmerksomhet og vips så kom det baklengsmål. Emil Betten var uheldig, og satte ballen i eget mål.

Lagene gikk ti pause med 1-1, noe vi følte var noe ufortjent. Dahle skapte lite, og vårt forsvar hadde kontroll hele veien (foruten målet). Med mer presisjon foran Dahles mål, kunne vi fort ha ledet med både ett og to mål til pause.

Også i andre omgang var det CFK som tok ledelsen. Denne gangen ved innbytter Christian Torske. På sin første sjanse var Christian sikkerheten selv, og klinte ballen kontant i mål. Vi på sidelinjen trodde da at vi skulle klare sikre tre poeng, men igjen klarte Dahle å komme ajour.

Kun ved to anledninger glapp det for oss defensivt idag, og da benyttet likegodt Dahle sjansen ved begge anledningene. Vi lå lavt og tett, og klarte å demme opp for Dahle som var unormalt tannløse framover, spesielt før hvilen. Etter pause ble det en jevnere kamp, der spillet bølget noe fram og tilbake.

Gutta følte det som et tap etter kampslutt, og det kan en godt forstå. Med litt mer besluttsomhet ved de to nevnte Dahlemålene, så hadde vi tatt tre poeng. Slik gikk det ikke, og nå kan det bli vanskelig å ta igjen Sunndal som topper juniorserien.

Det mest gledelige idag var å se hvordan Mathias Aakvik og Magnus Grødal blir bedre og bedre for hver kamp. Dagens målscorer er i likhet med Mathias og Magnus fremdeles guttespillere, og de vil CFK få mye glede av i årene som kommer. Mathias Aakvik leverte en mer eller mindre perferkt kamp mot Dahle, imponerende med tanke på at han fremdeles er førsteårsgutte.

Neste kamp er borte mot nevnte Sunndal. Om vi skal ha noe håp om å ta førsteplassen, må den kampen vinnes.