Junior: Sterk seier på bortebane

Emil Betten Kypros 2008

Våre juniorer tok tre velfortjente poeng borte mot Tingvoll/Kvass/Ulvungen onsdag kveld.

Regnet på Tingvoll la ingen demper på fotballen for våre gutter i kveld.

Etter en 2-3 store brente sjanser var det innbytter Arne Martin Fossland som fikk hull på byllen.

Arne Martin, som kom inn etter en tidlig skade på Robin Pettersen, scoret nesten på sitt første spark på ballen.

Emil Betten var nestemann ut, han tegnet seg for 2 scoringer før dommeren blåste til pause på stillingen 0-3.

Etter pause satteTingvoll et lite press en periode, men vi kom rimelig kjapt inn i kampen igjen.
Arne Martin satte sitt andre for dagen 10-15 minutter ut i omgangen.

Lars-Erik Vevang satte det femte målet etter ca 25 min, og med det "spikeren i kista". Etter dette bølget kampen noe mer, men det ble ikke flere mål på kunstgressbanen på Tingvoll denne kvelden.

Alt i alt en kveld hvor gutta presterer meget bra, skulle noe vært gjort annerledes er det bare snakk om "justeringer".

Tempoet på ballen er tidvis meget bra, valgene like så. Skulle vi ha hentet noe mer på en sånn dag så er det bruken av bakrommet som måtte ha gitt oss det.

Vi har enda en del å gå på når det gjelder bruken av dette opp imot de spillere vi har. Men alt i alt en meget oppløftende kamp for våre gutter. 5-0 seier over Tingvoll på bortebane er en god prestasjon!