Junior: Enkel seier mot KFK

Arnt Terje i kamp mot KFK, gutte

Etter 2-2 i vårsesongen mot KFK, ble det en helt annen kamp mot KFK denne gangen. CFK var rett og slett det beste laget, og vant fullt fortjent hele 4-0.

ArntTerjeMorten sa allerede før kampen at han følte at dette var dagen, det er ikke ofte han sier det. Men når han først har følelsen vinner vi, garantert! Kampen åpnet med total dominans fra Enga-guttene, der vi var på KFK's halvdel det meste av 1. omgang. Vi spiller oss fint opp i banen, men mangler det siste foran mål, gjerne i form av at vi kommer litt for sent inn og mangler bevegelsen som gjør at vi kommer først på ballen. Jonas gjorde som han ville, spesielt i 1. omgang. Er ikke ofte Jonas var sånn på hugget som i dag, men du verden så morsomt å se på. Etter halvspilt omgang får vi frispark fra 20 meter, Lars-Erik står klar, Emil overlapper, får ballen og legger flott inn til Jonas som header ballen i mål fra to meter. Vi begynner å få god fart og presisjon i angrep og ballen går framover når vi har muligheter. Vi tør å spille ballen, selv om vi er presset i noen situasjoner. Et oppspill til Jonas på tampen av omgangen, noen vendinger og ballen vippes elegant til Robin som setter ballen sikkert i mål skrått ut fra målet.

I starten av andre omgang fortsetter vi det gode spillet i 10 minutter, så begynner vi å slippe oss litt nedpå, inviterer KFK inn i kampen og gir fra oss initiativet i kampen. Men vi rydder fint unna og slipper KFK til lite sjanser. Vi gjør to bytter etter kvarteret, Arne Martin og Magnus går ut, inn kommer Christian og Daniel. Begge gjør et bra innhopp og viser vilje til å avgjøre kampen. Etter hvert tar vi tilbake initiativet og setter inn Lars og Øystein for Robin og Arnt Terje. Lars kommer seg fri på høyre side og legger 45° ut til Sondre som smeller ballen stang inn. I det 90. minutt blir Christian felt og vi får straffe, som vår keeper setter iskaldt i mål. 4-0 er et faktum og viser at det er klasseforskjell mellom lagene i denne kampen.

Arnt Terje spiller sin første kamp fra start på junior i dag og gjør en meget god kamp. Viser at dette blir en meget god spiller om få år. Godt å se den bredden vi har i laget når flere av våre antatt beste spillere ikke var med i dag. Karantene, skade og gutter som spiller for KBK's A-lag var ikke med i dag.

Håper vi tar med oss den gode følelsen inn mot kampen på lørdag mot Rival i Molde.